200 gram karnıbahar yapraklarıyla beraber daha önceden kaynatılmış su
içerisinde 5 dakika kadar pişirin.Sonra süzün.
Bir tavaya biraz tereyağı(veya margarin), 1 bardak süt ve 1 çorba kaşığı un
koyun.Karıştırarak kaynatın, kaynadığı zaman da 1-2 dakika bekletin. Dilimlenmiş bir soğanı da karıştırarak ekleyin.
50 gram kaşar peyniri rendeleyin veya parçalayın. İyice karıştırın.
Üstüne sebzeleri dökün. 25 gram kadar fıstık veya ceviz parçasını da üzerine serpin. Soğumadan kızarmış ekmek dilimleriyle beraber servis yapın
Bu Blogda Ara
29 Kasım 2008 Cumartesi
Peynirli Karnıbahar
Etiketler:
et yemekleri,
peynirli karnıbahar,
tarif,
tatlı tarifleri,
yemek tarifleri,
yeni tarifler
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder