Hamur Malzemeleri :
- 750 gr un
- 1,5 tatlı kaşığı tuz
- Ilık su
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
- 1 baş kuru soğan
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- 1 yemek kaşığı pul biber
- 1,5 kg patates (haşlanmış ve püre haline getirilmiş)
- TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Haluj ,Haluj tarifleri,Haluj tarifi,Haluj tarif,Haluj yapılışı,Haluj yapımı,Haluj anlatımı,Haluj nasıl yapılır,Haluj oktay usta,oktay usta Haluj tarifi,mantı tarifleri,Haluj mantısı tarifi,Haluj mantısı
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder