Bu Blogda Ara

17 Kasım 2010 Çarşamba

Oktay Usta Kurban Kavurması Tarifi YAPILIŞI

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Malzemeler
* 2 kg.kurban eti
* 300 gr. iç yağ
* tuz
Hazırlanışı :
Kuşbaşı doğranmış kuşbaşı eti önceden ısıttığınız tencerenin içine alarak kendi duyunda kapağı kapalı kısık ateşt
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
,
Oktay Usta Kurban Kavurması Tarifi ,Oktay Usta Kurban Kavurması Tarifi anlatımı,Oktay Usta Kurban Kavurması Tarifi nasıl yapılır,Oktay Usta Kurban Kavurması Tarifi yeşil elma,Oktay Usta Kurban Kavurması Tarifi video

Hiç yorum yok:

SAYAC