Bu Blogda Ara
14 Şubat 2009 Cumartesi
Üzümlü Cevizli Parmak Sarması
Malzemeler:
8 milföy hamuru
1 çay b. kuru üzüm
1 çay b. ceviz
portakal kabuğu
pudra şekeri
1 yumurta
Hazırlanışı:
Karıştırma kabına 1 çay bardağı kuru üzüm,1 çay bardağı ceviz,portakal kabuğu,pudra şekeri ve 1 adet yumurtayı kırın.Tüm malzemeyi karıştırın.Milföy hamurlarına içine cevizli malzemeden paylaştırın.
Daha sonra milföy hamurlarını sarıp rulo yapın.Üzerine yumurta sarısı sürün.Fırın tepsisine dizin.Fırından çıkan üzümlü cevizli parmak sarmasını servis tabağına alın.Üzerine pudra şekeri serpin ve servis edin.
Etiketler:
milföy,
milföy hamuru,
oktay usta,
OKTAY USTA TV,
tuzlu,
üzümlü cevizli parmak sarması
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder