Bu Blogda Ara

14 Şubat 2009 Cumartesi

Üzümlü Cevizli Parmak Sarması


Malzemeler:

8 milföy hamuru
1 çay b. kuru üzüm
1 çay b. ceviz
portakal kabuğu
pudra şekeri
1 yumurta

Hazırlanışı:

Karıştırma kabına 1 çay bardağı kuru üzüm,1 çay bardağı ceviz,portakal kabuğu,pudra şekeri ve 1 adet yumurtayı kırın.Tüm malzemeyi karıştırın.Milföy hamurlarına içine cevizli malzemeden paylaştırın.

Daha sonra milföy hamurlarını sarıp rulo yapın.Üzerine yumurta sarısı sürün.Fırın tepsisine dizin.Fırından çıkan üzümlü cevizli parmak sarmasını servis tabağına alın.Üzerine pudra şekeri serpin ve servis edin.

Hiç yorum yok:

SAYAC