Bu Blogda Ara

30 Ekim 2010 Cumartesi

Oktay Usta Haluj Tarifi YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İLE

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Hamur Malzemeleri :
  • 750 gr un
  • 1,5 tatlı kaşığı tuz
  • Ilık su
İç Malzemeleri :
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

Haluj ,Haluj tarifleri,Haluj tarifi,Haluj tarif,Haluj yapılışı,Haluj yapımı,Haluj anlatımı,Haluj nasıl yapılır,Haluj oktay usta,oktay usta Haluj tarifi,mantı tarifleri,Haluj mantısı tarifi,Haluj mantısı
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

Hiç yorum yok:

SAYAC