TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Malzemeler :
* 1 lt. süt
* 1 su b. toz şeker
Hazırlanışı :
Tencereye 1 lire sütü alın.Üzerine 1 su bardağı toz şeker,7 çorba kaşığı irmik 1 tatlı kaşığı vanilya ilave edip sosu kaynatın. Yuvarlak yada kalp şeklinde bir kalıbı servis tabağına alın.
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Kalıbın içine irmik tatlısını boşaltın.İrmik tatlısının üzerine kayısılı sosu dökün.Buzdolabında irmikli tatlıyı bekletin ve soğutun.Tatlının üzeri için 1 poşet toz şantiyi bir kaba alın ve üzerine yarım su bardağı sütü ilave ediop mikserle çırpın.Buzdolabından irmik tatlısını çıkartın.İrmik tatlısının üzerini şanti ile süsleyip servis edin.
afiyet olsun
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder