Bu Blogda Ara

24 Haziran 2009 Çarşamba

Tavuklu Köy Ekmeği


Malzemeler :

* 1 adet çekirdekli tam buğday ekmeği
* 300 gr. tavuk eti
* 4 diş sarımsak
* 4 domates
* 1 soğan
* 7 mantar
* 5 biber
* 1 kase soya filizi
* 1 kase yoğurt
* Sıvıyağ
* Tuz, karabiber


Hazırlanışı :

7 adet mantarı ve 1 adet soğanı küp olarak kesin.Tavaya sıvıyağı alın.Üzerine soğanı ve mantarı ilave edip soteleyin.Üzerine 300 gr.küp kesilmiş tavuk etinini dahil edin ve sotelemeye devam edin.Üzerine biberleri,soya filizini ilave edip soteleyin.

1 adet çekirdekli tam buğday ekmeğinin kapak kısmını kesin.Ekmeğin içini boşaltın.Ekmeğin içine tavuklu ve mantarlı iç harç ile doldurun.Üzerine yoğurt ilave edip servis edin.

Hiç yorum yok:

SAYAC