Bu Blogda Ara
5 Ocak 2009 Pazartesi
Ayvalı kuzu
Malzemeler :
350 gr. kuzu eti
2 ayva
1 kase arpacık soğan
2 defne yaprağı
sıvıyağ
tuz, su
Hazırlanışı :
Tencereye ıvıyağı alın.Üzerine 350 gr.kuzu etini ilave edin ve etleri kavurmaya devam edin.Etleri suyunu çekince2 adet defne yaprağı ilave edin.Daha sonra 1 kase arpacık soğan ilave edin.Daha sonra etlerin üzerine sıcak su ilave edin etleri pişirmeye devam edin.
2 adet ayvanın kabuklarını soyu.Ayvaları küp olarak kesin.Tenceredeki etlerin üzerine ayvaları ilave edip pişirmeye devam edin.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder