Bu Blogda Ara
23 Ocak 2009 Cuma
Karnabahar Yemeği Tarifi
Malzemeler (4 kişilik)
1 adet karnabahar
2 adet havuç
1 adet soğan
1 yemek kaşığı salça
1 yemek kaşığı sıvı yağ
tuz ve baharatlar
Hazırlanışı :
Tencereye yağı ekleyin ve kesmiş olduğunuz soğanları pembeleşene kadar kavurun. Soyup, halka halka doğradığınız havuçları ekleyin ve soğanlarla bir müddet daha kavurun. Salça,tuz ve baharatları ekledikten sonra temizleyip resimdeki gibi kestiğiniz karnabaharları tencereye ilave edin. Malzemeleri karıştırdıktan sonra üzerini bir iki parmak geçecek kadar sıcak su ilave ederek kısık ateşte karnabaharlar yumuşayana kadar pişirin.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder