Bu Blogda Ara
8 Ocak 2009 Perşembe
yeşil soslu tavuk salatası
Malzemeler :
1 bütün tavuk göğsü
renkli yeşillik
soya filizi
turp
çeri domates
Sosu için:
1 tutam fesleğen
roka
taze sarımsak
dereotu
zeytinyağı
Hazırlanışı :/span>
Renkli yeşillikleri servis tabağına elle kırarak alın. Üzerine soya filizi, doğranmış turp ve çeri domates serpin. Bu arada atvuk göğsünü 2' ye ayırarak pişirin. Daha sonra uzun uzun doğrayarak yeşilliklerin üzerine yayın. Yeşil sos için doğrayıcıya fesleğen, roka, taze sarımsak, dere otu ve zeytinyağını alın. Sos hazır olunca salatanın üzerine yayarak servis yapın.
afiyet olsun
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder